Fine ting for tiden

hej

IMG_2409

I en hverdag hvor kødsovsen smager af forliste håb og drømme, og hvor opvasken altid er omdrejningspunktet for de store skænderier, er det altså meget rart at kunne fokusere på fine ting uden egentlig betydning eller værdi. Man lukker ligesom øjnene for muggen på brødet og kigger i stedet på sin kartoffel og pastinak med dybfølt kærlighed og respekt, for disse jordskabte skabninger kan nemlig sammen med lidt krydderi blive til hjertevarm suppe. Og så kan en velvoksen mynteplante bidrage til lidt ekstra kapow i aftenteen foran fjerneren.

IMG_2338hej2Nye pudebetræk fra Ikea kan for en lille sjat moneter forhindre daglige opkast (og synken ned igen) over ens kedelige lejlighed, som ikke har set nyskabelse, siden minimalisme blev moderne. Og så er jeg fuld af beundring for min nye Ganni kjole købt på Asos for sølle 270 kr. Jeg må snarest muligt fine en anledning til at have den på! Drikkeskyren ved jeg ikke, hvad jeg skal skrive til, men fin er den, og godt smager den, og faktisk er den pt. også pist væk.

Hav en fin dag derude, hvad enten det er skyr, kartofler eller flot tøj, der tager din opmærksomhed fra bananfluernes opdagelse af landet Den Utømte Skraldespand og alskens andre hverdagsherligheder.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: