Kuk Kuk

IMG_9967

Altså kuk kuk som i ‘her er nogen’, ikke som ‘jeg har kuk i låget’. Eller, det har jeg lidt for tiden, men tingene lysner forude. Og det føles dejligt. På den ene side er jeg meget skræmt over en dag at skulle bevæge mig ud i arbejdslivet og have reelt ansvar, men samtidig bliver det dejligt ikke at skulle være i mental værnepligt hvert halve år.

Som jeg sidder her i toget på vej til uni, så kan jeg se, at folk virkelig er i deres stiveste sommerpuds i dag. Det er sjovt som folk blomstrer op, når vejret lover 25 grader og sommerforelskelse. De midaldrende mænd er i lyse skjorter og bukser, og flere har en fiks solbrille på. Ray Ban selvfølgelig. Mange af kvinderne er i nederdele og cardigans og i en lille espadrille-hæl. Når det er vinter, gemmer folk sig altid væk i sorte jakker, men når det er sommer, så er det legitimt med orange, pink og hvid.

Selv sidder jeg i min bordeaux kjole (hvilken en af dem, tænker du sikkert, høhø), bare blege ben og sneakers. Jeg hører Lisa Ekdahl, og toget er forsinket, men jeg er nu alligevel i et ganske fortræffeligt humør. Jeg har skyr, fiskedeller, ris og knækbrød med på madpakke, jeg skal til undervisning og på arbejde til et hurtigt møde for derefter at skrive eksamensopgave færdig. Om livet begynder at give mening? Bestemt.

Kjole fra H&M (100 kr. her), sneakers fra Adidas og halskæde fra Ebay (9 kr. her)

IMG_9982IMG_0005

Advertisements

9 thoughts on “Kuk Kuk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: