Dagens: Påske

IMG_9478astridIMG_9498astrid2

Jeg sidder og skriver i køkkenet hjemme hos mine forældre. På den ene siden af computeren har jeg et glas mælk og en skål med havregryn, og på den anden står mit til randen fyldte påskeæg. Jeg skiftevis drikker en tår mælk, spiser en salt sild, spiser en skefuld havregryn og nupper så også lige en laber larve bagefter. Ethvert barns drøm: Slik til morgenmad.

Bagefter skal jeg ud og løbe en tur i det fine påskevejr, og senere bliver E og jeg hentet og transporteret hen til svigerforældrene. Vi er i sandhed på ædegilderejse i det Nordsjællandske. Den dårlige samvittighed nager lidt, men der skal også være plads til at leve.

Og det gjorde jeg også i går, hvor jeg spiste brunch med min dejlige gymnasieveninde. På trods af både rejser, højskoleophold og studiestart har vi holdt kontakten, og det føles dejligt og som en sejr. Og når hun griner non-stop i 15 min. mens vi tager dagens billeder, så kan man altså ikke andet end at elske hende.

Når det sådan er ferie, så forsvinder den hverdagslignende tåge, hvor man mellem arbejde, studie og sociale arrangementer famler i blinde for at få alting til at hænge sammen, og i stedet så bliver alting klart og lyst, og de ting der virkelig betyder noget får også den opmærksomhed, som de fortjener. Rigtig god påske 🙂

// Jakke: Stine Goya // Bluse: H&M // Nederdel: Gina Tricot // Sko: Adidas //

Advertisements

5 thoughts on “Dagens: Påske

  1. Åh vi har virkelig også forspist os den sidste uges tid. Det startede med tarteletter hos mine forældre sidste torsdag og sluttede med brunch hos Anders’ mor i fredags. Ædegilde non-stop! Det skal der lige laves om på i næste uge, men det har edderbankme været skønt at have tid med familien.

  2. Hey, jeg har lige opdaget din blog for et par uger siden og vil bare gerne rose dig for at have en virkelig god, alsidig blog. Du skriver rigtig fint og får virkelig portrætteret dig selv som menneskelig (i den bedst mulige mening), intelligent og utrolig sympatisk. Det ville jeg bare lige fortælle dig, når jeg nu har brugt et par aftener med at læse igennem dine arkiver! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: