Inspiration til madpakken #1

IMG_8882

Jeg har madpakke med alle ugens hverdage, og det er altså noget af en udfordring. Nogle gange bliver det bare til en kedelig rugbrødsmad, men det gør virkelig min dag så meget bedre, at jeg har noget lækker mad at se frem til! Og det behøver faktisk slet ikke at være så svært at lave en lækker madpakke. Først da jeg havde læst dette madpakkeindlæg hos Deliciously Ella, gik det op for mig, at man jo sagtens kan lave alle ugens madpakker på forhånd og så have det stående i køleskabet. Så nu bruger jeg ca. to timer hver søndag på at bage en tærte, koge noget cous cous og snitte eller bage grøntsager.

Og det er virkelig det hele værd! Aftenen før madpakken skal spises, er det blot at komme et stykke tærte fra fryseren over i køleskabet, så det kan tø op, og bagefter skal man bare mikse en salat af råvarerne fra køleskabet. Og så er madpakken næste morgen klar til at blive proppet i rygsækken, før man suser ud af døren som havde man ild i rumpetten.

Ovenstående er cous cous blandet med squash, gulerod og rosiner, hjemmelavet knækbrød som eftermiddagssnack samt et stykke tærte med bønner, ærter og spinat fra frost, så man slipper for besværet med at skylle, snitte osv. Easy peasy og helt vildt SU-venligt!

Husk forresten at følge mig på instagram, hvor jeg hedder ohmygown 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: