Se mig, jeg spiser også skyr til morgenmad!

IMG_8670

Men jeg gør det nu ikke, fordi det smager så vældig godt. Jeg har måttet lære mig selv at spise det, og jeg kan ikke spise det uden hindbær, som jeg opvarmer i en gryde aftenen før. Besværligt, ja, men jeg har ikke råd til at fylde min skyr hver morgen med masser af frugt og mandler. Det er jo dyrt at leve sundt. Men sundt vil jeg leve, og derfor spiser jeg skyr om morgenen ligesom alle andre kvinder, unge som gamle. Forleden overhørte jeg to forskellige samtaler mellem to forskellige venindepar, det ene var godt oppe i 50’erne, og det andet var spæde teenagere. Begge diskuterede fordelene ved skyr, at det smagte lidt mærkeligt, men at det jo var åh så sundt!

Og så kan jeg ikke lade være med at tænke på, lidt på sådan en dødshumormåde, at hvis det nu viste sig, at skyr indeholdt et farligt stof eller noget kræftfremkaldende, så ville flere generationer kvinder gå til grunde på grund af en fjollet en sundhedstrend. Mændene ville overtage verden, og de få kvinder der var tilbage måtte agere slaver og ville blive tvangsfodret med skyr, så også de kunne forlade denne verden.

Spøg til side, velkommen til ohmygown.dk nu hos Bloggers Delight! Jeg håber, at I vil bære over med, at her roder en smule, og at I fortsat vil læse med. I er nemlig så søde, og jeg kan ikke undvære jer 🙂

Advertisements

6 thoughts on “Se mig, jeg spiser også skyr til morgenmad!

 1. Haha, åh jeg håber ikke, der er puttet noget farligt i jeres skyr, for jeg har virkelig ikke lyst til at være ene kvinde tilbage!
  Jeg har aldrig smagt det (det er noget med noget laktoseintolerans), så førend de kommer med en soyaskyr (ad?) eller bare en laktosefri af slagsen, må jeg være verdens eneste ikkeskyrspisende kvinde.

  Og tillykke med flytningen 🙂

  • Soya skyr, føj, ha ha! Hvad spiser du så til morgemad, hvis du ikke spiser skyr, ha ha? Det virker jo som om, at man nærmest ikke kan spise andet nu om dage!

 2. Haha! Jeg er faktisk ok meget fan af skyr men spiser det altså heller ikke uden nogen form for tilsætning – der er det lige syrligt nok. Oftest spiser jeg det faktisk også med opvarmede hindbær med lidt stevia og vanille og så hakkede mandler og et drys kanel – dét er altså en ret god kombi! Til gengæld forstår jeg ikke dem som synes det er genialt at bruge til dressing eller til pålægssalater uden lidt mayo – den hopper jeg altså ikke på! Heller ikke selvom det er sundt.
  Hvordan kan det være at du er rykket til Bloggers Delight egentlig?
  Spørger hende den nysgerrige 😉

  • Uh, jeg håber på at kunne vænne mig selv så meget til det, at jeg også bliver fan, ha ha!
   Jamen, jeg er såmænd flyttet til Bloggers Delight for at få fordelene ved at være med i et netværk. Forhåbentligt flere læsere og mere synlighed 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: