Mit liv som Stine Goya stalker

sgelle

Første gang jeg stiftede bekendtskab med Stine Goya (not herself, men tøjet, ha!) var i 9. klasse. Året hed 2009, og jeg havde for nyligt smidt mine togskinner. Min på det tidspunkt seje veninde kendte altid nye mærker, og hun fortalte mig om et lagersalg med en ny dansk designers tøj. Stine Goya. Jeg tog derhen, blev forelsket og købte et tørklæde og en t-shirt med de karakteristiske dråber. De to ting blev desværre solgt på trendsales et år efter, og jeg græmmer mig stadig over mit teenage-jeg. Man kan ikke stole på teenagere.

Året efter tog jeg igen til lagersalg. Nu startet i 1.g. Jeg købte kjolen med det brunlige jordprint. Og året efter tog jeg til lagersalg igen. Og igen. Jeg pjækkede fra skole to gange i løbet af gymnasiet for som den første at kunne træde indover dørtærsklen til himlen. Stine Goya himlen. Og jeg har været besat lige siden. Som da jeg forrige efterår tog til et event i Neye, hvor Stine Goya ville være der og fortælle om sit taskesamarbejde med Adax. Jeg turde ikke at sige hej. Til gengæld faldt min veninde og jeg i snak med direktøren for Adax i løbet af aftenen, som var noget så sød og rimelig usikker på, hvor han skulle befinde sig i sådan en hord af unge piger. Da eventet sluttede, gik han og Stine Goya ud af døren på samme tid som min veninde og jeg. Han sagde hej. Jeg sagde hej. Han præsenterede os for Stine Goya. Jeg døde lidt indeni og pludrede meget ivrigt: “Du laver bare så flot tøj, se, jeg har en af dine kjoler på!”. Hun nikkede, smilede og sagde: “Den er flot”. Selvfølgelig, hun har jo designet den. Bedste dag i mit liv indtil jeg befandt mig til hendes modeshow i januar.

Mit liv som Stine Goya stalker stopper ikke der. Jeg har nemlig udregnet Stine Goya lagersalgets cyklus. Den 1. eller 2. weekend i henholdsvis oktober og april. Præcis hvert halve år. Jeg er i gang med at lave min prioritetsliste, som sidste år var noget mere kompliceret end, hvad jeg tænker på at købe i år. Under alle omstændigheder kommer jeg i hvert fald halvanden time, før lagersalget starter. Jeg glæder mig!

Advertisements

3 thoughts on “Mit liv som Stine Goya stalker

  1. Jeg er også kæmpe fan, selvom det vist meget ofte ikke er hendes egne designs man køber (i de nyere kollektioner). Men jeg er stadig lige forelsket hver gang jeg ser noget nyt fra hende.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: