Dagens: Stine Goya AW14

IMG_7932 stinegoya4IMG_7942stinegoya3stinegoya2IMG_7899 stinegoya1IMG_7856stinegoya51798721_10202140422930701_791416829_n

Den der kildrende fornemmelse i maven, følelsen af tusind forvirrede sommerfugle der basker rundt, følelsen jeg havde det første lange stykke tid med E, og som i romantiske stunder dukker frem igen. Man har det både godt og dårligt, lider en smule af kvalme og bliver svimmel, fordi sommerfuglene ikke helt vil, som man selv vil. Den følelse gik jeg rundt med hele torsdag gennem Ivan Grundahl showet, efterfølgende under mit rigtige voksenarbejde og senere under et møde med mit frivillige arbejde. Jeg var gået i nomadelignende tilstand med to forskellige outfits pakket ned i tasken og en hel del spænding pakket ned i maven.

Og kl. 20.10 mødtes jeg så med min veninde på Kgs. Nytorv. Vi gik på McD og gjorde os klar, jeg lagde make-up og skiftede tøj. Sommerfuglene baskede mere og vildere for hvert skridt hen mod Børsen, hvor showet skulle afholdes. Og den gamle børssal var dækket i blåt, mystisk neonlys. Blå kugleformede jordkloder dækkede catwalken, som var beklædt med blåt frottéstof. Der var ikke noget nuttet og pastelfarvet over det som set i tidligere kollektioner. Nej, stemningen var nærmere gådefuld og skummel som i en ubefærdet gyde, hvor neonlyset fra mindre anstændige butikker flakker i nattemørket. Sommerfuglene gik bersærk og kunne slet ikke forstå al den mystik.

Og så gik det i gang, og sommerfuglene faldt til ro, fattede at det rent faktisk var ved at ske. Smukkere og smukkere modeller gik ned ad catwalken iført karakteristiske prints, præcis som kun Stine Goya formår at lave prints. De meste af tøjet var sprøjtet med guld, og selve tøjet var tilpas casual, selv kjolerne havde med deres elegance et strejf af afslappethed, perfekt til danskernes beklædningsvaner. Og da showet var slut, kom smukke Stine Goya ud på catwalken, glamourøs så hun ud med sit røde hår og sit afslappede tøj, der var ingen snobberi eller arrogance at spore i hendes ansigt, kun røde kinder og ydmyghed.

Og opildnet efter et brag af en afslutning på min mini-modeuge, så måtte vi have en drink i byen. Men vi går ikke særlig meget i byen, og de steder som var så hotte i gymnasiet, var snuskede og matchede ikke på nogen måde den glamour, vi lige havde været vidne til. Så vi endte på McD, stedet hvor alle store eventyr slutter.

I morgen vender jeg mig bort fra både eksamens-, ferie-, og modeugeeventyr, og bloggen vil igen bestå af hverdagskriblerier og hverdagstøj. Altså lige indtil næste eksamen, ferie og modeuge, ikk?

Advertisements

12 thoughts on “Dagens: Stine Goya AW14

 1. Åh, det må bare have været det fedeste show at være til. Glæder mig til at se tingene, når det lander i butikkerne.
  Desuden vildt lækkert rødt sæt du har på – du bærer det virkelig godt 🙂

  • Det kunne da være sjovt at følges, men jeg ved ikke, om jeg bliver inviteret igen, ha ha!
   Jeg blev inviteret, fordi jeg kender en, som er med til at arrangere showet, men mange bliver inviteret direkte af designeren 🙂

 2. Fandt lige din blog via en kommentar hos Linda/SimpelDagbog, og det er jeg glad for. For her er godt nok fint inde.
  Må jeg spørge, hvilken skabelon du bruger til din blog? Jeg er vild med hele layout’et.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: