Dagens: Taknemmelighed

IMG_7271
IMG_7289nytår1IMG_7290

nytår2Kjole fra romwe.com og øreringe fra Pieces

Jeg er taknemmelig for mange af de ting, der er sket i 2013. Men mest af alt er jeg taknemmelig for, at jeg i 2013 selv var med til at forme mit liv. Jeg tog en kæmpe beslutning om at rejse 2 måneder alene til Ecuador, væk fra min kæreste og alt andet jeg har kært. Det viste sig ikke at være det, jeg havde forestillet mig, men jeg tog oplevelsen til mig og lod den gøre mig stærkere. Jeg søgte jobs på livet løs og fik et. Jeg stoppede med at gøre ting, fordi det blev forventet af mig. Jeg besluttede mig for at leve sundere og har dermed tabt mig 5 kilo. Og det vil jeg tage med mig videre i 2014: Det er kun mig selv, der kan få ting til at ske. Og ting skal der ske.

Jeg vil fortsætte med mine sunde vaner. Jeg vil ud at rejse igen, og denne gang skal det være sammen med ham, som jeg holder allermest af. Og så planlægger E og jeg at købe vores egen lejlighed. 2014 kan blive et stort og pragtfuldt år, og jeg er selv med til skabe det. Men jeg husker også på, at alting ikke er hundrede procent op til mig, og jeg krydser både arme og ben for, at 2014 ikke bringer sygdom eller død med sig. Indtil da vil jeg gøre mit bedste for at leve i nuet, yde omsorg for dem jeg har nær og nyde de muligheder, som livet giver mig. Rigtig godt nytår.

Advertisements

12 thoughts on “Dagens: Taknemmelighed

  1. YOU GO! Hvor er det sejt! Så godt gået. Ja, jeg har (efterhånden…) også lært at livet ikke er noget der sker for os, men noget vi selv skal tage hånd om… Det gør det så meget sjovere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: