Dagens: Noget på hjerte

IMG_6337 PicMonkey CollageIMG_6364IMG_6388

// Jakke Stine Goya // Top Acne // Halskæde Stine Goya // Nederdel H&M //

Jeg har det rigtig godt. Jeg spiser sundt og har nu ikke spist noget slik eller andet usundt i 12 dage. Det er en kæmpe forandring for mig, eftersom jeg plejede at drikke mindst en dåsesodavand om dagen, købe pizza flere gange ugentligt og købe slik på tilbud i Netto, hver gang jeg handlede. Som jeg har skrevet før, så gider jeg ikke være fanatisk omkring kost, for det handler om balance, og man kan sagtens spise noget usundt, så længe det ikke er hver dag. For slik og kage er jo så vanvittigt lækkert. Lige nu har jeg bare brug for en kold tyrker og til at prøve at spist sundt og varieret. Det er en rigtig god udfordring for mig.

Advertisements

13 thoughts on “Dagens: Noget på hjerte

 1. Hvor er du sej, godt gået!!
  Jeg plejer ligeledes at tænke over min kost men uden at være fanatisk.. Jeg træner fire gange ugentligt, både puls og styrke, drikker kun vand og mælk (suppleret med vin og øl en gang i mellem), har altid en maspakke med så jeg slipper for kantinens retter og spiser kun slik i weekenderne. Det gør dog også at jeg sagtens kan tillade mig at tage et stykke kage, hvis jeg er til møde en mandagaften, købe en chokoladebar i netto tirsdag aften, hvis jeg virkelig har lyst og lignende.

  Og flotte billeder i øvrigt! Jeg er vild med farvenuancerne 🙂

  • Hvor er du selv sej! 🙂 Jeg ville ønske, at jeg var lige så sej mht. træning. Jeg har meldt mig ind i fitnesscenter, men har haft nogle problemer med mit knæ, som jeg skal til lægen med om en uge. Det er virkelig irriterende, når nu jeg har motivationen og tiden til at få trænet 🙂
   Og tusind tak 🙂

 2. Skønne billeder i smukke efterårs omgivelser – jeg er vildt med det :-).
  Og super sejt gået med den “kolde tyrker” – jeg kan slet ikke tage mig sammen. Men har begrænset mit forbrug af søde sager til weekenden, så der er fokus på det sundere valg i hverdagen. Jeg vil som dig ikke være fanatisk, det kan godt blive for meget!

 3. Elsker virkelig din halskæde, den er så så fin!
  Det er virkelig flot med din kost, jeg tog engang et halvt år sammen med min veninde uden nogle søde sager ved mindre det var til fødselsdage f.eks. Det var virkelig et vendepunkt, men også en del nemmere da man var to om det!

  • Eij, tak, Sophie, den er mit allerældste eje fra Stine Goya, så den står mig meget nær :p
   hvor er det sejt du ikke spiste slik i så lang tid! men ja, det er altid nemmere, når man er to, ville lidt ønske min kæreste var med på den, men han elsker burgere for meget 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: