Dagens: Marker og det dersens familie

IMG_2803IMG_2809PicMonkey CollageIMG_2813

For at være ærlig, er der ikke noget mere kedeligt end at høre om bloggeres besøg hos deres forældre/svigerforældre/mormors 70 års/farfars 80 års/tipoldemors 200 års ude på Lars Tyndskids mark.

(Vidste I faktisk, at ordet Lars Tyndskid kommer fra Lars Tøndeskider, fordi man ude på landet, ja, sked på en tønde?)

Men nogle gange er sådan en mark faktisk helt okay. Den er et smukt baggrundsbillede for sådan et ”dagens”, og nogle gange kan man være heldig at finde en ko at posere sammen med. Og de der svigerforældre er faktisk også helt okay at besøge, når man får serveret æg og bacon sandwich, og man i den særlige anledning får en pakke bacon helt for sig selv. Og når en stor frokost (som man ikke selv skal lave, ej heller vaske op efter!!) er efterfulgt af en torneroselur og derefter suppleret med en lang gåtur i solskinnet, så er det nu alligevel ikke så slemt med forældre/svigerforældre/tante Magdas 500 års fødselsdag, og jeg ser frem til næste weekend, hvor det gælder min egen dejlige mormors 81 års fødselsdag.

Ang. tøj: Jeg er lykkelig over, at jeg har fundet en ny måde at kombinere tøj på! En kjole kan sagtens fungere som nederdel med en bluse udover holdt oppe af en fashionabel knude. Yippie ki-yay (motherfucker) for flere kombinationsmuligheder!

Advertisements

2 thoughts on “Dagens: Marker og det dersens familie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: