Tænk at folk rent faktisk bor her

IMG_1555

collage3IMG_1791collage4
IMG_1756IMG_1474PicMonkey Collage1
IMG_1602
IMG_1737IMG_1731
PicMonkey Collage3IMG_1592
IMG_1591
PicMonkey Collage4

IMG_1532PicMonkey Collage2IMG_1584
IMG_1710

PicMonkey Collage5

Tænk der bor helt almindelige mennesker i Nice. Folk som dig og mig. Det er simpelthen så uvirkeligt nogen gange at tænke på. Og jeg bor i kolde, lidt kedelige Danmark, mens nogle franskmænd bor i Nice, som er så smuk og varm (!), at det føles som et eventyr, når man er der, og man er omgivet af strand, hav, sol, macarons, palmer og lækre skaldyrsretter! Og det er endnu  underligere at forestille sig, at nogle mennesker bor i Cannes.

I Cannes var vi så heldige at være der samtidig med en kæmpe musikbegivenhed, så der var gang i byen, og der kørte limoer rundt. Massevis af teenagepiger flokkedes om Cannes’ Casino/stadion/der-hvor-de-holder-Cannes-filmfestival for at få et glimt af Taylor Swift eller One Direction. De var også at finde foran samtlige hoteller i Cannes, og vi gik forbi to hoteller, hvor pigerne begge ventede på One Direction, hm… Men Cannes var så skøn som ind i himlen, og de forbipasserende osede af rigdom. Der var Chaneltasker, Louis Vuitton tasker, Prada tasker, ja alt i tasker og enkelt chihuahua, som vi fotograferede mens den sked på et fint hotels græsplæne, tal lige om fotografisk held! Butikkerne glimtede ved strandpromenaden, og der var massevis af Mercedesbiler.

Jeg tror ikke, at jeg kunne finde på at holde ferie i Cannes, men for én dag var det sjovt at opleve en masse glamour –  selvfølgelig suppleret med et besøg (eller faktisk to) på deres lokale McD. Vi skulle jo finde ud af, om deres cheeseburgere var ekstra kvali i Cannes! Og både milkshake og cheeseburgere smagte bedre, for alt mad smager bare bedre med en fantastisk udsigt, ikke? Og det sjove ved McD i Frankrig er, at de laver burgere med baguettes. Faktisk burde Danmark gøre franskmændene efter og integrere nationalretten i McD’s menukort: Den røde pølse! Dét ville da være en turistattraktion, der ville noget.

Advertisements

One thought on “Tænk at folk rent faktisk bor her

  1. Pingback: Året der gik #1 | Oh My Gown

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: